1. YAZARLAR

  2. Aykut Onur KALAYCI

  3. 'BÜROKRAT MÜŞTERİLER'
Aykut Onur KALAYCI

Aykut Onur KALAYCI

Yazarın Tüm Yazıları >

'BÜROKRAT MÜŞTERİLER'

A+A-

İŞTE FUHUŞ ÇETESİNİN AJANDASINDAKİ ‘O’ BÜROKRATLAR..

FUHUŞ ÇETESİ DEVLETİ SARMIŞ!!

İŞTE AJANDADAKİ 'BÜROKRAT MÜŞTERİLER'

Değerli okuyucularım; biliyorum bu sıralar yazılarımı biraz geç yazıyorum. Sizleri 'Acaba Aykut Bey nerelerde? 'deyip meraklandırıyor, canınızı sıkıyor olabilirim. Ama lütfen bana inanın ve beni bağışlayın çünkü haberleri bulmak, gerçekleri ortaya çıkartmak ve dosdoğru olarak sizlere sunmak gerçekten zaman alıyor. Hele hele haber biraz sonra okuyacağınız kadar önemli ve büyük olursa..

Gerçekten de haber ve beraberinde ortaya atılan iddialar çok büyük!. Aslında bu haberi bir süredir gazete ve televizyonlardan medyadan sıkça okuyup izliyorsunuz.

İstanbul Polisi, bir ay önce yurt dışından getirilen kadınların fuhuşa zorlandığı ihbarı üzerine başlattığı soruşturmada; uluslararası gizli servislerle olan bağlantısı da araştırılan fuhuş çetesinin Donanma Komutanlığı'ndaki üst düzey personele kadar ulaşıp bazı kişilere şantaj yaptığı iddialarını araştırıyor. Soruşturmayı sürdüren polis, zanlıların ev ve işyerlerinde tutanakla el koyduğu başta CD ve diğer belgeler olmak üzere incelemelerine devam ediyor.. Belgeler incelendikçe de, pislik üstüne pislik çıkıyor ve tabii ardından iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

Ben sizlere bu yazımda, soruşturmanın bugüne kadar ki bölümünde pek yazılmayan çok önemli bir bölümünü aktarmak istiyorum:

Yani fuhuş çetesinin 'müşteri' olarak değerlendirdiği portföylerindeki o bürokratları.. Yaptığım araştırmalar ve elde ettiğim bilgiler, fuhuş çetesinin yalnız Donanma Komutanlığımıza değil bürokrasimizin de kalbine girdiğini gösteriyor.

Belgelere göre; fuhuş çetesinin ellerinin BDDK’ dan Başbakanlık Devlet Personel Başkanlığı’na, Gümrük Müsteşarlığı'ndan Devlet Planlama Teşkilatı'na, İçişleri Bakanlığı'ndan, Maliye Bakanlığı’na hatta Sayıştay'a uzandığını gösteriyor.

Evet yanlış okumadınız sevgili etki haber dostları, ne yazık ki gencecik bedenlere zorla kandırarak fuhuş yaptıran bu çetenin önemli bölümünü ya da tabiri caizse müşteri portföyünü bizim bazı aslan bürokratlarımız oluşturuyor!!

İŞTE O BÜROKRATLAR

Ne yazık ki; Deniz Albay İ.S.'nin kontrolünde açıldığı ileri sürülen Kadıköy Hasanpaşa fuhuş evinde yapılan aramada bulunan ajanda da bürokratların 'müşteri' olarak tanımlandığı görülüyor. Soruşturma kapsamında yapılan çalışmalarda, şimdiye kadar 23 bürokratın adının belirlendiği; fuhuş çetesiyle ilişkisi olduğu iddia ediliyor ve bu bürokratların çok yakında ilgili kurumların müfettişlerince ifadelerinin alınacağı da belirtiliyor. Fuhuş çetesinin müşteri listesinde kimlerin olduğuna gelince, yine iddiaya göre bu isimler şöyle sıralanıyor:

BDDK’ dan T.D, Başbakanlık Devlet Personel Başkanlığı'ndan T.Ü, Gümrük Müsteşarlığı'ndan G.S, A.M, E.S, B.Ç, Devlet Planlama Teşkilatı'ndan M.Ö, F.T, İçişleri Bakanlığı'ndan Y.M, H.S, A.İ, A.C, Başbakanlık Yüksek Denetleme Kurulu'ndan N.T, Dış Ticaret Müsteşarlığı'ndan N.E, E.Y Maliye Bakanlığı'ndan M.M, Ü.İ, E.K, N.A, A.D ve Sayıştay'dan M.K, H.B ve C.S.

CD'ye kaydedilmişler!!

Devletin önemli kurumlarında çalışan bürokratlardan 4'ünün ise, fuhuş mafyası tarafından cd'ye kaydedildiği bana gelen çok ciddi iddialar arasında.. Ev ve otel ortamında gizli kameralarla çekilen görüntülerin halen incelendiği, fuhuş çetesinin bu görüntülerle şantaj yaptığı bürokratlara işlerini yaptırdığı öne sürülüyor. Yani sevgili dostlar dediğim gibi deştikçe pislik ve inanılmaz iddialar iyice ortaya çıkıyor. Tabii bu soruşturma halen titizlikle sürdürülüyor.

Özellikle bürokratların fuhuş çetesiyle olan bağlantıları ortaya çıkarılmaya çalışılıyor. Bakın şimdi ne geldi aklıma..  İster misiniz; bizim günlerce yazdığımız hayali ihracatların arkasından da bu çete çıksın!! Baksanıza iddiaya göre, gümrükçü kardeşlerimiz çetenin bilhassa VIP müşterileri arasında.. Olur mu olur! Benden söylemesi..

Konuyla ilgili olarak yaşanan tüm gelişmeleri yine bu sütunlardan sizlere aktarmaya devam edeceğim. Hoşça kalın, sağlıkla kalın değerli okurlarım.

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum