1. YAZARLAR

  2. Aykut Onur KALAYCI

  3. GÜMRÜKTE 'KRİPTO FETÖCÜLER' ACABA KİM?
Aykut Onur KALAYCI

Aykut Onur KALAYCI

Yazarın Tüm Yazıları >

GÜMRÜKTE 'KRİPTO FETÖCÜLER' ACABA KİM?

A+A-


GÜMRÜKTE KRİPTO FETÖCÜLER ACABA KİM?

 

BAKIN NE DİYOR SAVCISI, POLİSİ İLE FETÖ İLE MÜCADELE EDENLER...

BEN YAZMAYA DEVAM EDECEĞİM. BİLGİNİZ OLSUN DA!

 

Yargı, FETÖ, kripto, yasak, yeşil, yeşil, Benjamin Franklin, kim ne söylüyor, haram, rüşvet, yasak kalemi kırar mı vs, vs, vs ..

Şöyle diyor FETÖ avcısı Emekli Hâkim Albay Ahmet Zeki Üçok, Odatv’ye yaptığı açıklamada:

“KRİPTOLAR ANALİZ EDİLMELİ”

'Yüksek yargıdaki FETÖ varlığına dikkat çekmek isterim. 2014’te yapılan HSYK seçimlerine bakacak olursanız, verilen oyları ve ihraçları kıyaslarsanız, FETÖ'nün yargı içerisindeki kripto yapılanmasını açık ve net olarak görürsünüz. Bu endişe verici tabloyu deşifre etmek için “Hâkimler ve Savcılar Kurulu’na büyük bir görev düşmektedir. Türk Yargısı’nın içerisindeki kripto FETÖ'cüleri tespit ederek yargı önünde hesap vermelerini sağlamak onların boyunlarının borcudur” 23Eylül 2014 tarihinde yapılan HSYK üye seçimlerini çok iyi analiz etmek gerekir.. VİRGÜL,.. Devam edelim..

YÜZDE, YÜZDE BAKANLIK, BAKANLIK FETÖ

Devam ediyor devletin savcısı Üçok, o söyledikçe benim içim kanıyor, gümrükteki FETÖ'cüler geliyor gözümün önüne, bir Ankara'dan bir Mersin'den bir oradan buradan..

Diyor ki Sayın Üçok:

'“15 Temmuz sonrasında geçen üç yıla baktığımızda FETÖ ile mücadelede gelinen noktanın ne yazık ki yeterli olmadığını görüyoruz. Son iki yıldır TSK içerisindeki FETÖ yapılanmasına karşı yapılan operasyonlar dışında diğer kurumlarda tek bir FETÖ operasyonu görmüyoruz. Zaten TSK, Emniyet ve yargı dışında kalan diğer kamu kurumlarının internet sitelerinde yer alan bilgileri incelediğimizde de, FETÖ üyelerinin ihraç oranlarının ortalamasının % 4 olduğunu görüyoruz. TSK gibi personel alımlarının son derece sıkı kurallara bağlı olduğu bir kurum da bile % 50-60 oranında bir yapılanmaya gitmiş FETÖ’NÜN, GÜMRÜK BAKANLIĞINDA % 2,1, Diyanet İşleri Başkanlığı % 1.5, Gıda ve Hayvancılık Bakanlığında % 1.8, TRT % 6.6, Dışişleri Bakanlığında % 6.1 gibi olması mümkün değildir.

DİYOR Kİ EMNİYET GENEL MÜDÜR YARDIMCISI;

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Kulular'ın açıklamaları ise daha dehşet verici, daha dikkat edilmesi gereken cinsten...

Diyor ki Sayın Kulular ' FETÖ'NÜN BİTMESİNİ BIRAKIN, YENİDEN YAPILANMALARI VAR' Biz bunu sonuna kadar kararlılıkla mücadelemize devam etmek zorundayız. Tarih 23-09-2019. Yer Kayseri.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü görevindeyken, Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı’na atanan Kulular kendisi için düzenlenen veda yemeğinde devam ediyor konuşmasına:

‘FETÖ’ konusunda mesajlar verirken “Ben daha önce FETÖ’nün terör ve istihbarat örgütü olduğunu ilk söyleyenlerdenim ve hala bu iddiamın peşindeyim. Bu örgüt, yurt dışında 132 ülkede hala faal, hala ticaret yapıyor, hala okulları açık, hala toplantılar yapıp ve en kötüsü de Türkiye aleyhinde kulis yapmaktadır. Bu nedenle böyle bir örgütün bitmesi an meselesi olamaz. Mücadelemizin sonuna kadar süreceğinden hiçbir şüpheniz olmasın. Sonuna kadar mücadelemiz devam edecek. Böyle bir örgütün, ülkenin bütün kollarına yayılmış, bütün sivil kuruluşlar dâhil toplumda her yere yayılmış bir örgütle mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz”

“YENİDEN ATAMIŞLAR”

Kulular, konuşmasının devamında ise şunları ekliyor:

“Geçen ay bildiğiniz gibi 6 aylık teknik ve fiziki takip sonucunda, Kayseri’de FETÖ’nün yeniden yapılanmasını çökerttik. Burada yeniden il imamı, memur imamı, mühendis imamı ve ablalar atamışlar. Bu operasyonda büyük bölge imamı olarak adlandırdığımız 27 kişiyi aldık, 19’u tutuklandı ve diğerleri de adli kontrol aldılar. Bitmeyi bırakın yeniden yapılanmaları var ve biz bunu sonuna kadar kararlılıkla mücadelemizi devam ettireceğiz. Kriptolar dâhil hepsine yönelik mücadelemizi devam ettireceğiz.”

Demek ki bir ben değilmişim FETÖ'nün bitmediğini, hala kurumlar içerisinde kripto FETÖ'cüler olduğunu bağıra, bağıra söyleyen..

Devletin savcısı, polisi de bağırıyor avazı çıktığı kadar 'AMAN DİKKAT..HALA KURUMLARIN İÇERİSİNDE KRİPTO FETÖ'CÜLER VAR'...

SAYIN CUMHURBAŞKANI YALNIZDIR, YALNIZ BIRAKILMAKTADIR.

Bu konuda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da şöyle diyor: 'GÖRÜYOR VE İZLİYORUM Kİ FETÖ İLE MÜCADELEDE YALNIZ KALIYORUM, YALNIZ BIRAKILIYORUM' Haklı mı sayın Cumhurbaşkanı...Hem de sonuna kadar.

KAPICI, KALORİFERCİ FALAN, FİLAN...

17 - 25 Aralık sonrası ne yazık ki Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yalnız bırakıldığını katıldığım tv. programlarında açıklamış; hatta gümrükteki FETÖ yapılanmalarına 29-01-2015 tarihli Ulusal Kanal’da daimi konuk olarak katıldığım ‘YOLSUZLUK GÜNDEMİ’ programında açıklamış olmama rağmen bakanlıktan çıt çıkmamıştı..

Daha sonrası 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrası dönemin bakanı tarafından kurulan komisyon marifetiyle apar topar sunulan listelerle şoför, kaloriferci, hizmetli, gümrük memuru, gümrük muhafaza memuru, müdür yardımcısı, gümrük müdürü, bölge müdür yardımcısı, bölge müdürü, daire başkanı, müfettiş, başmüfettiş unvanlarından olanlarla ilgili çalışma başlatıldı.

Kurumla ilişkileri kesildi gerçekten bu kişilerle ilgili titiz çalışma yapıldı mı? Bu kişilerin o görevlere gelmesine vesile olan komisyon atamalarında imzaları olan üst düzeyle ilgili yaptırımlar yapıldı mı? Kocaman bir HAYIR! Bu bürokratların birçoğu İstanbul’un güçlü firmalarına (A) karnelerinin gücüyle kapağı attılar.

MESELA GÜMRÜKTE BUNLAR NEDEN YAPILMADI?

Eli kanlı FETÖ ile mücadele de kapıcı, kaloriferci peşinde koşan gümrük yetkilileri dökülen kana ortaktır. FETÖ gümrükte hala kripto elemanları ile işlevini sürdürmekte, devletin altını oymaktadır. ‘Emin misiniz derseniz?’ sonuna kadar derim size.. Bakın..

FETÖ ÖRGÜTÜ’NÜN GÜMRÜK YAPILANMASI NE YAZIK Kİ ZAFİYETE UĞRATILMIŞ, O KADAR İŞ ADAMI HAKKINDA İŞLEM YAPILMASINA ÖZELLİKLE DE TUSKON YAPILANMASINDA YER ALAN İŞ ADAMLARININ GÜMRÜK İTHALAT-İHRACAT İŞLEMLERİ MERCEK ALTINA BUGÜNE KADAR ELE ALINDI MI?

KOCAMAN BİR HAYIR!

PEKİ BU İŞ ADAMLARIYLA KOL KOLA OLAN ÜST DÜZEY BÜROKRATLAR TAŞRADA YER ALAN BAŞTA BÖLGE MÜDÜRÜ DİĞER GÖREVLİLER ÖZELLİKLE DE KAÇAK İSTİHBARAT GÖREVLİLERİ HAKKINDA BİR İŞLEM YAPILDI MI? TUSKON GENEL KURULU’NDA BAŞKANLARI ALKIŞLAR ARASINDA TÜRKİYE CUMHURİYETİ CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I TEHDİT ETME CÜRRETİNİ GÖSTERMİŞLERDİ..

O İŞ ADAMLARIYLA KOL KOLA OLAN TÜRKİYE GÜMRÜKLERİNDEKİ ÜST DÜZEY BÜROKRATLARA VE TAŞRADAKİ KRİPTO GÜMRÜK ÇALIŞANLARINA NE ZAMAN DOKUNULACAK?

Dokunmayacak mısınız? Hayır sadece Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda şehit olan 217 Polis sizden hesap sorar da ondan diyorum.. Diyorum ki köprünün altında katledilen baba-oğul peşinizi bırakmaz, ne bu dünyada ne de öbür dünyada bilmiş olun.. Devlet.. Elbet o da soracaktır kriptolara neden dokunmadığınızı belki yarın belki de yarından da yakın..

Kısaca Yargı, FETÖ, kripto, yasak, yeşil, yeşil, Benjamin Franklin, kim ne söylüyor, haram, rüşvet, yasak kalemi kırar mı vs, vs, vs ..

Ben yine her zamanki gibi devam edeceğim yazmaya. Hani bilmiş olun da!...

 

YAZARDAN DİP NOT !

Saygıdeğer okuyucularım, bu sitenin çok değerli müdavim ve takipçileri, gümrük camiasının her mevkiisinde yer alan arkadaşlarım, sevenlerim ve tabii sevmeyenlerim;

Bir süredir İstanbul ile alakalı göndermiş olduğunuz tüm bilgi, belge, yorum, bilgi notu ve mailleriniz-mesajlarınız ben ve ekibim tarafından dikkatlice ve hassasiyetle araştırılıp takip edilmekte; bilgi ve belgeler ile iddiaların doğruluğunun kontrolü için teyit ve araştırmalarımız ivedilikle sürmektedir.

İçiniz rahat olsun!...

 

- YAZARDAN NOTLAR -

1-) Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat müdürleri arasından bazı isimlerin yer değişikliğine gidileceği bakanlık koridorlarında dillendiriliyor..

    2-) MERSİN – MERSİN – MERSİN

Meyan yüklü 150 Tır Afganistan’dan yüklenir; bir kısmı Gürbulak’tan, bir kısmı da Sarp Sınır Kapısı’ndan olmak üzere her biri 22 ton olarak Mersin’e doğru yola çıkar. Tırların içerisindeki meyan yükleri konteynırlara yerleştirilir yerleşmesine amaaa o da ne?

22 Ton Olarak Gelen Tırlar, Bir Anda 20 Tona Düşmüş! Yani 100 Kilo Değil- 200 Kilo Değil -Tam Tamına Bir Tırda 2 Ton Eksik.

Peki, ne var bunda diyebilirsiniz, 150 tırda ne eder? 300 TON. O 300 ton neydi acaba neydi? diye insan kendi kendine sormadan edemiyor. Bu işlere inler mi yoksa cinler mi karıştı acaba? Şimdilik benden bu kadar.

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
89 Yorum