1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Irak Havayolları Ankara-Bağdat Uçuşlarına Başlıyor
Irak Havayolları Ankara-Bağdat Uçuşlarına Başlıyor

Irak Havayolları Ankara-Bağdat Uçuşlarına Başlıyor

Irak Havayoları, 10 Haziran 2013 itibarıyla Ankara uçuşlarına başlıyor!!

A+A-

Irak Havayoları, 10 Haziran 2013 itibarıyla Ankara uçuşlarına başlıyor. Irak Havayolları’nın Türkiye temsilciliğini yürüten Miadtur’un girişimleri sonuç verdi. Sadece İstanbul’dan yapılan uçuşlara Ankara’nın dahil olması yeni bir dönemi de başlatmış olacak.

Ankara- Bağdat arasında yapılacak uçuşlar pazartesi ve çarşamba günleri olmak üzere haftada 2 gün düzenlenecek. Uçakların Bağdat’tan kalkış saati 9:00, Ankara’dan kalkış saati 12:00 olarak belirlenirken, bilet fiyatları 300 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Irak Havayolları’nın Türkiye temsilciliğini MiadTur yürütüyor. Ankara-Bağdat biletleri MiadTur satış ofislerinden temin edilebiliyor. Genel merkezi Taksim Elmadağ’da bulunan Miad Tur’un Aksaray, Atatürk Havalimanı, Ankara Kızılay ve Esenboğa Havalimanı ile Antalya Havalimanı ve Yalova’da ofisleri bulunuyor. Şirket yetkilileri, Ankara-Bağdat uçuşlarının ardından Antalya uçuşlarının başlaması için de girişimlerinin olduğunu açıkladı.

Irak Havayolları İstanbul’dan Irak’taki 5 ayrı bölgeye uçuş gerçekleştiriyor. İstanbul-Bağdat arası karşılıklı her gün uçuş yapılırken, Basra ve Necef’e haftada 2 gün, Erbil’e ise haftada 3 gün karşılıklı sefer düzenleniyor. Süleymaniye’ye ise yaz aylarında karşılıklı 2 gün sefer bulunuyor.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.