1. YAZARLAR

  2. Aykut Onur KALAYCI

  3. “İŞTE TÜRK HALKI BUDUR”
Aykut Onur KALAYCI

Aykut Onur KALAYCI

Yazarın Tüm Yazıları >

“İŞTE TÜRK HALKI BUDUR”

A+A-

“İŞTE TÜRK HALKI BUDUR”

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLAMAZ!

EY DARBECİLER, BU MİLLET SİZİ UNUTMAYACAK!..

 

ARAŞTIRMACI GAZETECİ YAZAR AYKUT ONUR KALAYCI’NIN ULUSAL KANAL’DAKİ 'YOLSUZLUK GÜNDEMİ' 6.BÖLÜM’DEKİ PROGRAMINDA FETÖ ÖRGÜTÜNÜN GÜMRÜK AYAĞIYLA İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMALARI YER ALMIŞTIR. 29 Ocak 2015 TARİHLİ BU VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

 

http://www.etkihaber.com/video-galeri/yolsuzluk-gundemi-6.bolum-836.htm

 

Cennet vatan Türkiye'nin çok önemli bir süreçten geçtiğini sizlere özellikle son yazılarımda belirtmiştim. Yazılarımda, ülkeyi yöneten AK Parti hükümetinin vatan toprakları içerisinde hem bölücü terör örgütü PKK ile hem de Suriye'de yuvalanan cani DAİŞ örgütü ile mücadele ettiğinin altını çizmiştim. Aynı yazılarımda hükümetin ülkemiz dışında da çok önemli sınavlar verdiğini vurgulamış, özellikle mülteci krizi konusunda devletin topyekûn bir savaş halinde olduğunu belirtmiştim.

********

Ama bu sefer ki olay bir başka. Bu sefer ki mücadele gerçekten bir başka. Şimdi devletin verdiği savaş, kurt postuna bürünmüş kuzulara karşı verdiği savaş. Düşman içerden. Hem de çok yakınımızdan. Kendi halkına kurşun sıkacak, koca tankı üzerine sürüp katledecek kadar gözünü kan bulamış bir takım askerlerden. Tabi askerler derken sakın ha sakın askerlerimizin genelinden söz ettiğimi sanmayın. Bunlar şanlı ordumuz içerisinde yuvalanmış cuntacı özentileri askerler...

*********

İşte bu cuntacı bozuntuları 15 Temmuz günü, başarıya ulaşacaklarına inandıkları bir askeri darbe senaryosunu ülkemizde uygulamaya kalkıştılar. Kalkıştılar ama o büyük hayalleri kuru lokma misali boğazlarında düğümleniverdi. Daha devletin güvenlik birimleri harekete geçmeden cuntacılar karşılarında halkı buldu. Darbelerden çok çekmiş Türk Halkı, tankların önüne yattı, mermilere karşı göğsünü siper yaptı. Kimi elinde al bayrağı ile yaşamını yitirdi kimi de yaralandı.

******

Böyle bir şey beklemiyordu eli kanlı cuntacılar. Çünkü daha önceki darbelerde hiç böylesi yaşanmamıştı. Hiçbir darbeci karşısında dikilen, tankların önüne yatan ve göğsünü mermilere siper eden halkı bulmamıştı. Şaşırdı cuntacı bozuntuları moralleri çok ama çok bozuldu. Sonra kısa sürede ne olduğunu anlayan ve duruma el koyan hükümetin gücüyle karşılaştılar. Ya hepsi teslim oldular ya da hak ettikleri cezayı buldular.

*********

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Sayın Başbakan Binali Yıldırım'ın dediği gibi şimdi temizlik zamanı. Zaten temizlikte devletin hemen her kurumunda başladı. Yargı, polis, askeriye, bürokrasi içerisine sızmış vatan hainleri teker teker gözaltına alınıp yüce Türk adaletine teslim ediliyor. Ama bu sefer ki temizlik sadece devletin bazı kurumlarında yaşanmamalı.. Örneğin gümrüklerdeki bu cuntacılarla aynı kaptan su içen hainlerde temizlenmeli. Hem de çok acil olarak!

***********

Evet..! Aziz Vatan çok önemli bir badireyi halkının ve devletini gerçekten seven devlet görevlileri ile atlattı. Şimdi yapılacak şey aynen bu pis darbe girişiminde oğlu ile birlikte yaşamını yitiren ve sloganı AK Parti'ye mal olmuş ünlü reklamcı Erol Olçak'ın söylediği gibi olmalı 'Durmak yok, Yola devam'...

YAZARIN NOTU

Sevgili okurlarım, yazımın not bölümünde sizlere bir tavsiyem olacak. Böyle ortamlarda aman ha aman tahriklere dikkat! Darbe girişimi sonrası ortam insan hakları ihlallerine, saldırılara vs. yol açmamalı ... Lütfen ...

 

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum