1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kaymakam, Köylerde Yaşlıları Ziyaret Ediyor
Kaymakam, Köylerde Yaşlıları Ziyaret Ediyor

Kaymakam, Köylerde Yaşlıları Ziyaret Ediyor

Mardin’in Mazıdağı Kaymakamı Fırat Çelik’ten örnek davranış. Haftanın belirli günlerinde ilçeye bağlı köyleri gezen Kaymakam Çelik, köylerde bakıma muhtaç yaşlıları ziyaret ediyor.

A+A-

Mardin’in Mazıdağı Kaymakamı Fırat Çelik’ten örnek davranış. Haftanın belirli günlerinde ilçeye bağlı köyleri gezen Kaymakam Çelik, köylerde bakıma muhtaç yaşlıları ziyaret ediyor. Yaşlıların ihtiyaçlarını yerinde karşılıyor.

    Mazıdağı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Enver Esen ile birlikte Duraklı ve Ortaklı köyünü ziyaret eden Kaymakam Çelik burada maddi durumu iyi olmayan ve yatalak durumda bulunan yaşlılarla görüştü. Duraklı köyünde köylülerin dertlerini dinleyen Mazıdağı Kaymakamı Fırat Çelik, daha sonra köyde tek başlarına yaşam mücadelesi veren 75 yaşındaki Ömer Karataş ve Ahmet Karataş adlı amca çocuklarını evlerinde ziyaret etti Yaşlılarla sohbet eden Kaymakam Çelik, kendisinden yardım isteyen Ömer ve Ahmet Karataş’a her türlü maddi manevi destek sağlayacağını sözünü verdi. Daha sonra Ortaklı köyünü ziyaret eden Çelik, burada yatalak durumda bulunan Ali Esen ve Abdurrahim Özkan adlı 2 yaşlı amcayı evinde ziyaret etti. Mazıdağı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Enver Esen’e yaşlıların gerekli bakım ve ihtiyaçlarının karşılanması için talimat verdi. Karşılarında kaymakamı gören köylüler, kaymakama dua ederek çalışmalarında başarılar diledi.

    Haftanın belirli günlerinde köy ziyaretlerinde bulunduklarını belirten Mazıdağı Kaymakamı Fırat Çelik, köylülerin ihtiyaçlarını ve isteklerini karşılamak için bu tür gezilere büyük önem verdiğini söyledi. Bizler devletin yardım eden eli, gelemeyene giden ayağı, duyan kulağı, gören gözü mantığı ile hareket etmek zorunda olduklarını belirten Çelik, “Ülkemizde yürütülen huzur ve kardeşliğin pekiştirilmesine büyük önem veriyoruz. Kürdü Türkü, Arabı, Süryanisi , Ermenisi, Yezidisi, bu ülkenin birer parçasıdır. Kesinlikle insanların arasında ayrımcılık olmaz. Bu topraklar barışla yoğrulmuş, insanlar kardeş olmuştur.” dedi.

    Daha sonra köylerde bulunan okulları ve köy yollarını denetleyen Kaymakam Çelik okullarda bulunan bazı eksiklerin giderilmesi için talimat verdi. CİHAN

Kaymakam, köylerde yaşlıları ziyaret ediyor

Kaymakam, köylerde yaşlıları ziyaret ediyor

Kaymakam, köylerde yaşlıları ziyaret ediyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.