1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kesk, Sivas’ta Greve Başladı
Kesk, Sivas’ta Greve Başladı

Kesk, Sivas’ta Greve Başladı

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) üyeleri ‘uyarı grevi’ yaptı. Kent meydanında toplanan grup adına açıklama yapan KESK dönem sözcüsü Elif Karadeniz, daha önce 5 Haziran’da yapacaklarını ilan ettikleri grevi başlattıklarını belirterek, hük.

A+A-

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) üyeleri ‘uyarı grevi’ yaptı. Kent meydanında toplanan grup adına açıklama yapan KESK dönem sözcüsü Elif Karadeniz, daha önce 5 Haziran’da yapacaklarını ilan ettikleri grevi başlattıklarını belirterek, hükümeti eleştirdi.

Ülke geneline yayılan demokrasi talepli kitlesel gösterilere karşı yapılan müdahalelerde yaralananlar olduğunu savunan Karadeniz, kentlerin ablukaya alındığını, gece boyunca süren baskınlarla muhalifleri hedef alan bir sürek avının başladığını iddia etti. İnsanca yaşam, güvenceli iş ve güvenli gelecek demokratik bir Türkiye talebiyle yapılacak grevin yarın da devam edeceğini belirten Karadeniz, kitlesel biçimde meydanlara çıkacaklarını ve iş yerlerine siyah kurdele ve siyah giysilerle gideceklerini dile getirdi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.