1. YAZARLAR

  2. Aykut Onur KALAYCI

  3. MERMİ GİBİ İDDİALAR..
Aykut Onur KALAYCI

Aykut Onur KALAYCI

Yazarın Tüm Yazıları >

MERMİ GİBİ İDDİALAR..

A+A-

MERMİ GİBİ İDDİALAR..

BU İDDİALAR DOĞRUYSA ÇOK CAN YANAR!!

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA NELER OLUYOR?

Sevgili okuyucularım; bir takım pisliklerin üzerine gidip, bu pislikleri gün ışığına çıkarıp, yazdınız mı başınıza şu üç şey gelir.

Birincisi çok düşman edinirsiniz!

İkincisi çok dost edinirsiniz!

Üçüncüsü de yazılarınızı yazdığınız yani pislikleri duyurduğunuz gazete, internet sitesi veya televizyonun sesini kısarlar!

Doğruysa Çok Vahim

Doğal olarak Aykut kulunuz da bu tacizlerden, baskılardan, tehditlerden payını alıyor.. Ama ben size bu yazımda bir dosttan, sağduyulu bir vatandaştan bahsetmek istiyorum. Ortaya çıkardığım pisliklere bulaşmamış ama bu pisliklerin ortaya çıkmasını isteyen bir arkadaştan. Ve tabiî ki bu arkadaşın, bu dostun bana gönderdiği ve her biri mermi gibi ağır, etkili, yaralayıcı ve öldürücü iddialardan. Daha doğruluğunu tam olarak araştıramadığım ancak birden fazla kişinin dillendirdiği iddialardan.

İddiaların tamamı, Türkiye'nin en büyük havalimanı Atatürk Havalimanı'na dayanıyor. İnanın bu iddialar doğruysa, benim düşünceme göre çok canlar yanar. Atatürk Havalimanı’nda taş taş üstünde kalmaz. Adı bende sır olarak kalacak kişinin, AHL ile ilgili bana gönderdiği her doneyi size noktasına, virgülüne dokunmadan yayınlayacağım. Kimse unutmasın ki, bu iddiaların da peşini asla bırakmayacağım.

İŞTE O İDDİALAR:

Size yazacağım bu bilgiler tamamen gerçek olup, bu ihbarların nereden geldiğini saklayacağınızı umuyorum. Artık herkes şunu bilsin ki, namuslular namussuzlardan fazla. Size AHL Kargo Gümrük Müdürlüğü'nde dönen dolaplarla ilgili olarak çok önemli bilgiler vermek istiyorum. Burada tabiri caizse kaçakçılığın babası  yapılmakta.. İşin içerisinde muayene memurları ise ön planda. Kaçakçılığı eşyayı muayene yetkisi dolayısıyla kendilerine hak görmüşler. Tabiî ki hepsi değil, çok dürüst olanları da var aralarında..

Üstlerinin haberi var!

“Bu muayene memurlarının üstlerinin yani müdürlerinin amirlerinin kısacası yaşanan bu olaylardan hepsinin haberi var. Yani kaçakçılığa göz yumuluyor açıkça. Bu olaylar sadece AHL kargo ile sınırlı da değil!.. Ambarlı, Halkalı, Haydarpaşa, Erenköy kısacası hepsinde olmakta.. Müfettişler gitti hemen başladılar malları sallamaya özellikle AHL kargoda iki antrepo var (adları bende saklı). Bunlara eşya Dubai ve Singapur üzerinden geldiğinden kaçakçılık kolay yapılır. Her türlü eşya gönderiliyor. Cep telefonu, aksesuarlar, batarya, deri çanta ve telefon bordları. Telefon hazır gelirse, 50 milyon ÖTV var. Bord olarak sokarlarsa hiç bir şey yok!. Bunu da aksam olarak veya şarj cihazı olarak beyan ederler. Diğeri telefonun kıymeti üzerinden vergi ödeyerek yapılan kaçakçılık.

Buradaki bazı firmalar, (Adları yine bende saklı değerli okuyucularım) gümrük muayene memurlarıyla birlikte hareket ederler. Onların olur ve yol vermesiyle mallarını getirirler. Buralarda müfettişler olduğu zaman ise, rahat hareket edemezler. Onlar gidince tekrar başlarlar. Bu işte muayene memuru, müdürü, üst düzeyi hepsi işbirliği içerisindedirler. Örnek muayene derneği başkanı kişi ile irtibat sağlanır. Üst ile alt arasındaki bağı bu kişi sağlar. Ve üst’ün taleplerini direk söyler.”

Bütün bunları bakanımıza veya müsteşarımıza anlatmak lazım. Bu işlere bir dur demek lazım. Bu hafta ve sonraki haftalar bol mal çıkışı olacaktır. Size daha sonra isim isim bildireceğim. Dönen rakamları ayrıntılı bir şekilde bildireceğim.. Ambarlıdaki olaya gelince olayı yapan M. adlı muayene memuru en son gözetimli malı Halkalıya aktardı. Yakalandı ve yeri değişti. Muayene Kurulu dürüst insanlardan oluşmalı. Dürüstler içerde veya pasif antrepolarda çalıştırılmakta.. Diğerleri ise, servetine servet katmakta.. Aykut Bey 7 gün önce Ç... Antrepo Sirkeci 3500 batarya aldı kırmızıdan kapanan beyanname ne işlem yapıldı görüşmek üzere..”

Yukarıda okurumuz tarafından gönderilen ve sizlerle noktasına virgülüne dokunmadan paylaştığım bu konuyla ilgili olarak araştırmalarıma ayrıntılı bir şekilde devam ediyorum. Bilgi ve belgeler mevcut! Her ne olursa olsun, kamunun 4.gücü olmaya da devam edeceğiz!!

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum