1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Onlar, Eğitime Tatilde De Devam Ediyor
Onlar, Eğitime Tatilde De Devam Ediyor

Onlar, Eğitime Tatilde De Devam Ediyor

Gaziantep’te SODES kapsamında Çınar-Der tarafından hazırlanan ‘Anne Tatile Gidiyorum Ama Eğitime Devam Ediyorum’ adlı proje kapsamında, 600 öğrenci, Zirve Üniversitesi’nde kampa girdi.

A+A-

Gaziantep’te SODES kapsamında Çınar-Der tarafından hazırlanan ‘Anne Tatile Gidiyorum Ama Eğitime Devam Ediyorum’ adlı proje kapsamında, 600 öğrenci, Zirve Üniversitesi’nde kampa girdi. Türk ve yabancı eğitmenler eşliğinde İngilizcelerini pekiştiren gençler, sosyal aktivitelerle de keyifli günler geçiriyor.

    1,5 ay sürecek olan projeye, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehitkâmil Belediyesi, Şahinbey Belediyesi ve ilçe kaymakamlıkları da destek veriyor. 600 öğrenci, İngilizce ağırlıklı eğitim gördükleri Zirve Üniversitesi’nde, farklı etkinliklere de katılıyor. Hem sportif ve hem de kültürel etkinliklerle yaz tatilini verimli bir şekilde değerlendiren öğrenciler arasında arkadaşlık ortamı da güçlendiriliyor.

    Derslerin çok güzel bir şekilde devam ettiğini söyleyen Proje Koordinatörü Vehbi Çıvak, “Bu proje kapsamında öğrenciler ücretsiz bir şekilde İngilizce ağırlıklı eğitim görüyor. Yaz tatilinde İngilizcelerini geliştirdikleri gibi, güzel aktivitelerle uğraşıyorlar. Zirve’nin öğrenci yurtlarında kalan öğrencilerin, buradan belki de en büyük kazanımları, edindikleri dostluklar olacak.” diye konuştu.

    Fatma Çetin isimli öğrenci de kursun kendisine yararlı olacağını düşündüğünü kaydederek, “Burada yeni öğretmenler ve arkadaşlar tanıdım. Bana büyük katkısı oldu. İngilizceyi de artık daha iyi konuşacağıma inanıyorum. Öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum.” dedi. Muhammed Enes Güneş isimli öğrenci de eğlenceli vakit geçirdiklerini vurgulayıp, “Buraya gelmek benim için büyük şans. İngilizcemiz pekişiyor. Ortam da çok sıcak. Dersler eğlenceli geçiyor. Etkinliklerden büyük keyif alıyoruz.” şeklinde konuştu. CİHAN

Onlar, eğitime tatilde de devam ediyor

Onlar, eğitime tatilde de devam ediyor

Onlar, eğitime tatilde de devam ediyor

Onlar, eğitime tatilde de devam ediyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.