1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ramazan Öncesi, Engellilere Yardım Eli
Ramazan Öncesi, Engellilere Yardım Eli

Ramazan Öncesi, Engellilere Yardım Eli

Silopi Engelliler Yardımlaşma Dayanışma ve Destekleme Derneği tarafından yardımı muhtaç durumda bulunan engellilere Ramazan ayı öncesi gıda yardımı yapıldı.

A+A-

Silopi Engelliler Yardımlaşma Dayanışma ve Destekleme Derneği tarafından yardımı muhtaç durumda bulunan engellilere Ramazan ayı öncesi gıda yardımı yapıldı. Yardımlar ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar götürülerek teslim edildi.

Şırnak’ın Silopi ilçesinde faaliyette bulunan Engelliler Yardımlaşma Dayanışma ve Destekleme Derneği başkanlığı tarafından ilçede yardıma muhtaç durumda bulunan 20 aileye içerisinde makarna, pirinç, yağ, salça ve mercimeğin bulunduğu gıda paketi yardımı yapıldı. Yardımlar hakkında açıklamada bulunan Silopi Engelliler Yardımlaşma Dayanışma ve Destekleme Derneği Başkanı Abdullah Süer, yardımları emekli maaşı ile ihtiyaç sahiplerine dağıttığını söyledi. Başkan Süer, "Biz Ramazan öncesi engelli vatandaşlarımıza erzak yardımında bulunmak istedik onları ve ailelerini biraz olsun sevindirip yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Bu yardımı 20 kişiye yapacağız yardımı gelip kendileri alamadıkları için kendi aracımızla götüreceğiz. Bu yardımı kendi emekli maaşımla yaptım ve gücümün yettiği kadar yardımda bulunmaya çalıştım. Daha çok engelli vatandaşlarımıza yardım yapmak için vatandaşların ve Kaymakamımızın derneğimize katkı yapmalarını bekliyorum." diye konuştu.

Yardımı alan vatandaşlardan Hüsniye Tekin kendisine yapılan yardımlardan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Allah sizden razı olsun bizi çok sevindirdiniz." dedi. Yardımı alan bir başka engelli vatandaş olan Veysi Kaydı’nın ablası Bahar Kaydı şunları dile getirdi: "Bizi yalnız bırakmadığınız için bu dernekte emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bizi çok mutlu ettiniz böyle şeylerin olması toplumumuz açısında çok faydalı." dedi. Doğuştan engelli vatandaş Özlem Ögel’in dedesi Mehmet Öğel, "Yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederiz. Allah sizden razı olsun bizi çok mutlu ettiniz." dedi.
CİHAN

Ramazan öncesi, engellilere yardım eli

Ramazan öncesi, engellilere yardım eli

Ramazan öncesi, engellilere yardım eli

Ramazan öncesi, engellilere yardım eli

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.