1. YAZARLAR

  2. Aykut Onur KALAYCI

  3. 'YARGI KARARINI VERDİ!'
Aykut Onur KALAYCI

Aykut Onur KALAYCI

Yazarın Tüm Yazıları >

'YARGI KARARINI VERDİ!'

A+A-

Edirne Cumhuriyet Savcısı Fatih ASLAN’ın gümrükte otomobilinin aranmasına dair Edirne 4. Asliye Ceza Mahkemesi kararını verdi.

Edirne 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nin 2019/1162 karar nolu gerekçeli kararını sizlere noktasına virgüle dokunmadan aşağıda aktarıyorum:

img105-001.jpgimg106-001.jpgimg107-001.jpgimg108-001.jpg

img109.jpgimg110.jpgimg111.jpgimg112.jpg

 

 

Değerli okurlarım; Edirne 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nin dönemin Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın ile ilgili yargı kararını yukarıda sizlere belgeleriyle aktarmıştım. Şimdi iki kere İSTİNAFA götürülen bu konu ile ilgili olarak, Müslüm YALÇIN’ın görüşlerini paylaştığı blogsop linkini de aşağıda paylaşıyorum:

https://muslumyalcin.blogspot.com/2020/01/gumrukte-bagaj-muayene-etmek-sucmus.html

 

 

-BAŞKENT ANKARA’DAN SON DAKİKA KULİS BİLGİSİ-

Bakanlık Yer Değiştirme Yönetmeliği’nin sil baştan yapılandıracağı ve çalışma bölgelerinin üç olacağı,  2 ve 3. bölgelerin kara kapılarının olacağı,  diğer yerlerin de 1.bölge diye adlandırılacağı, ayrıca eş durumunun da tekrar gözden geçirileceği ve bu konularla ilgili olarak taslak çalışmalarının bakanlık bürokratları tarafından titizlikle yürütüldüğünü bir kulis bilgisi olarak siz değerli okurlarımla paylaşmak istiyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
82 Yorum