1. YAZARLAR

  2. Aykut Onur KALAYCI

  3. '15 TEMMUZ BOMBASI' BENDEN OLSUN!
Aykut Onur KALAYCI

Aykut Onur KALAYCI

Yazarın Tüm Yazıları >

'15 TEMMUZ BOMBASI' BENDEN OLSUN!

A+A-

‘15 TEMMUZ BOMBASI’ DA BENDEN OLSUN...

 

GÜMRÜKLERDE FETÖ VARRRR!!!

 

BUGÜN KÖPRÜDE, TANKLARIN ÖNÜNDE ÖLENLERİN GÜNÜ

 

Aynen böyle bağırıyordum...15 Temmuz kanlı darbe girişimi sonrasıydı. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla bütün kamu kurum ve kuruluşlarında FETÖ'cü avı başlatılmış ancak gümrüklerde bu iş ağır aksak ya da üç maymunu oynamakla geçiştiriliyordu. Ardı ardına yazılar yazmaya başladım. Yazılarım yayınlandıkça rahatsız olanlar diş göstermeye başlamıştı.

 

SUSACAK DEĞİLDİM ELBETTE

Aba altından sopa gösterdiler ben yine yazdım. Alenen tehdit ettiler boyun eğmedim. Israrla gümrük teşkilatı içerisinde 15 Temmuz sonrası da FETÖ terör örgütü üyelerinin, sempatizanlarının ya da adları neyse işte olduğunu vurguladım. “Aman ha aman! Bunlar kaldıkları yerden devam ediyorlar.” Dedim. Bazıları kızdı 'yok öyle bir şey. Olsa biz gerekeni yapardık' dediler. Yaptıkları sadece ay sonu devletten maaşlarını almaya devam etmek oldu. Araya bazı savcılarda girmedi değil hani. Yazılarımdan sonra davalar, sorgular, asılsız suçlamalar birbirini izledi. Susacak değildim bu sefer bağırmaya başladım. FETÖ'cülerin hangi gümrüklerde gümrük teşkilatı içerisinde nerede saklandıklarını yazdım.

 

BOMBAYA BAKIN!

Yazılarımın ardından birkaç operasyon yapıldı. Örgütün gümrük teşkilatı içerisine sızmış isimlerden bazıları teşkilattan men edildi. 'Bitmedi' dedim. Daha da var. Yine yazdım avazım çıktığı kadar bağırdım. Sonuçta ne kadar haklı olduğumu dün görüştüğüm üst düzey yetkili birinden aldığım bilgilerle teyit ettim.

FETÖ yalnız gümrüklerin içerisine değil, gümrük teşkilatının soruşturmacı birimlerine de sızmıştı. 15 Temmuz kanlı darbe girişimi sonrası bile hala teşkilatın içerisindelerdi. Hem de kalbinde... Polisin yaptığı operasyonlar sonucu gümrük camiasının soruşturmacı kadrolarında bulunan 6 müfettişin önce gözaltına alındıklarını, sonrasında tutuklandıklarını söyledi o yetkili.

Müfettişlerin çok kritik soruşturmaları yürütürken görevden alındıklarını da belirtti. ‘Haklıymışsın' dedi. Birazda olsa içim rahatladı.

 

PEKİ, BİTTİ Mİ?

Bitmez, bitemez..! Dal, budak salmışlar. Mesela o tutuklanan müfettişleri camia içerisinde tutanlar nerede? Veya Türk Gümrük Kapılarında duran ve hala gizli kalmayı başarabilen isimler var mıdır? Aktif hücreler uykuya mı geçmiştir?

Takip edeceğiz, yazacağız. Bize bu düşer. Gerisi devletin işi. Unutmadan...!

Bugün 15 Temmuz. Bir milletin yeniden uyanışı bugün. Köprünün üzerinde, tankın önünde vatanın bağımsızlığı için ölenleri saygıyla anma günü bugün. Bugün Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in ve cennete giden diğer arkadaşlarını anma günü. Ruhları şad olsun, mekânları cennet...

 

- YAZAR NOTU -

YAZIN, KIŞLIK GİYİLİR Mİ?

Vallahi gümrük personeli iseniz giyilir. Nasıl mı? Bakın şimdilik ucundan kıyısından anlatayım... Gerisi önümüzdeki yazılara inşallah...

Bizim çocuklara yazlık elbise dikilecektir. O dönemin gümrüğünün ileri gelenleri ihaleyi geçmişte bir spor kulübünün başkanlığını da yapan bir isme verir. İddiaya göre, ihalenin bedeli 10 Milyon yani eski para ile 10 Trilyondur. İhale verilen o meşhur kulüp başkanı başka bir üreticiye teklif götürür. Der ki, ‘6 milyona gümrük teşkilatının elbiselerini diker misin?’ Sonra... Sonrası tam bir skandal. Koca teşkilatın elbiseleri o yaz dikilemez. Teşkilat çalışanları yazın kışlık elbiselerle adeta kurdeşen çıkara çıkara görev yapar. Tabii 10 Milyonu soracak olursanız da eğer...

Dedim ya önümüzdeki yazılarımızda inşallah. Şimdi biraz belge toplayalım.

Müsaadenizle...

"Kıymetli okurlarım, şahsım ve ETKİHABER ailesi olmak üzere her birinizin Kurban Bayramı'nı kutlar; sağlık, mutluluk ve sevenlerinizle nice mutlu bayramlar yaşamanızı dilerim"

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
57 Yorum